>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Glassboards.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in glassboards | Koop direct van de producent
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Colorboard Glass Magnetic  >  Icy Blue

Kopen bij SAM online

Ruim assortiment glassboards
Alleen de hoogste kwaliteit
Koop direct van de producent
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit producten
Deskundige klantenservice
Glassboards op maat of bedrukt
Design schrijfborden van glas
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Bestelling zoals beloofd zaterdag ontvangen na bestelling de vrijdag (in België). Praktische optie voor mensen die in de week thuis niet kunnen zijn voor ontvangst van een bestelling.\nDe papiervernietiger werd geleverd in een zeer stevige verpakking. \nSpijtig dat er niet vermeld werd op de site bij de beschrijving van het toestel dat een regelmatige smering noodzakelijk was...anders had ik de olie samen met het toestel kunnen laten leveren zonder supplement voor de transportkosten.\nBen zeer tevreden over mijn papiervernietiger en de prijs ervan is bijzonder aantrekkelijk gezien de mogelijkheden. Op andere verkoop sites zijn gelijkaardige toestellen stukken duurder.

>>

Colorboard Glass Series Icy Blue

Stijlvol design
Zeer duurzaam schrijfoppervlak
Magneethoudend
Veiligheidsglas
Inclusief montageset

Colorboard Glass Series Icy Blue

De Glass Series whiteboards worden gefabriceerd met een schrijfoppervlak van gehard magneethoudend veiligheidsglas van 4mm dik, en zijn afgeslepen aan de randen. De Glass Series whiteboards zijn beschrijf- en uitwisbaar met alle reguliere droog uitwisbare whiteboardstiften. Dit whiteboard combineert hierdoor de eigenschappen van de beste professionele magneet- en whiteboards met een uniek modern glazen design.

Onze Color Series borden zijn verkrijgbaar in 12 opvallende en stijlvolle kleuren.

Let op: voor onze glazen whiteboards heeft u extra sterke magneten nodig. Gebruikt u hiervoor onze speciale glasmagneten die u bij de accessoires vindt op deze website

Combineer deze set met uw glassboard en verrijbare standaard voor mobiele inzetbaarheid.
€49,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 45 bij 60 centimeter.

€89,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 60 bij 90 centimeter.
€179,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 90 bij 120 centimeter.

€219,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 100 bij 100 centimeter.
€219,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 100 bij 150 centimeter.

€289,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 120 bij 150 centimeter.
€289,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 100 bij 180 centimeter.

€349,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 120 bij 180 centimeter.
€349,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 100 bij 200 centimeter.

€429,90
incl. 21% btw
Design glazen schrijfbord in de kleur Icy Blue met magneethoudend schrijfoppervlak van veiligheidsglas in de maat 120 bij 240 centimeter.

Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.