>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Glassboards.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in glassboards | Koop direct van de producent
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Glassboard Planning  >  Jaarplanners  >  Maandag - Zondag

Kopen bij SAM online

Ruim assortiment glassboards
Alleen de hoogste kwaliteit
Koop direct van de producent
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit producten
Deskundige klantenservice
Glassboards op maat of bedrukt
Design schrijfborden van glas
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Alles prima en snel verlopen

>>

Glassboard horizontale jaarplanning ma-za

Duurzame bedrukking
Whiteboard of glassboard
Inclusief montage materiaal
Magneethoudend
Grootste assortiment!

Glassboard horizontale jaarplanning ma-za

Onze planborden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor dit type planbord kunt u kiezen uit een bedrukt whiteboard met aluminium profiel, of een bedrukt glassboard. Ieder bord heeft zijn eigen unieke specificaties op het gebied van vormgeving, duurzaamheid en functionaliteit. Wilt u meer informatie over deze specificaties, download u dan onze brochure.

Kiest u in onderstaand overzicht het type bord dat u wenst.

Jaarplanner in de maat 45 bij 60 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.
Jaarplanner in de maat 60 bij 90 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.

Jaarplanner in de maat 90 bij 120 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.
Jaarplanner in de maat 100 bij 150 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.

Jaarplanner in de maat 100 bij 180 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.
Jaarplanner in de maat 120 bij 150 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.

Jaarplanner in de maat 120 bij 180 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.
Jaarplanner in de maat 100 bij 200 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.

Jaarplanner in de maat 120 bij 240 centimeter. Januari t/m december in de eerste rij met de dagen maandag t/m zondag in de kolommen.

Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.